Auto
Bedrijfsmiddel
X
Bereken hier snel het leasetarief voor uw auto

Volvo XC90 zakenauto van het jaar 2017

De Volvo XC90 plug-in hybrid is uitgeroepen als winnaar tijdens de verkiezing zakenauto van het jaar 2017. Met deze eervolle titel is de Volvo de opvolger van de Mercedes C-klasse als zakenauto van het jaar 2016. Volvo pakt hiermee voor de tweede keer in 3 jaar deze titel, in 2014 werd de V60 PHEV verkozen tot zakenauto van het jaar. Op de tweede plaats eindigde de Tesla Model S en de top 3 werd afgesloten met de Volkswagen Passat.

De jury verwelkomde tevens de nieuwe Mini Clubman als beste nieuwkomer. De nieuwe Clubman is met zijn onderscheidende uiterlijk maar praktische mogelijkheden een prima  zakelijk alternatief. De Mercedes Vito werd bestelauto van het jaar 2017.

De resultaten werden bekend gemaakt door het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2016 (NZO). Het NZO is een initiatief van RDC, VNA en Automobiel Management. Tijdens de uitreiking werd ingegaan op de stevige veranderingen in de zakelijke markt ten aanzien van autokeuze. Met name de fiscale veranderingen, oftewel het grotendeels wegvallen van fiscale voordelen, zorgt ervoor dat verschillende merken hun gezicht weer laten zien.

Uw zakelijke auto leaset u eenvoudig via Orange Finance, maak nu direct uw financial lease offerte.

Voor vragen bel: 020 820 44 80 Let op! Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor u bereikbaar.

U wilt teruggebeld worden?
Vul ons contactformulier invullen In.