Auto
Bedrijfsmiddel
X
Bereken hier snel het leasetarief voor uw auto

Slim investeren met Orange Finance

“Voor het financieren van roerende bedrijfsmiddelen is financial lease een uitstekend alternatief voor de traditionele bancaire financiering”, aldus Onno Dunn, directeur van Orange Finance. Als bankonafhankelijke lease & financiering maatschappij zorgt Orange Finance altijd voor de beste maatwerk lease-oplossing voor ondernemers in het MKB. Een ondernemer doet geen aanslag op haar liquide middelen en kan verder gaan met ondernemen. Slim investeren noemt Orange Finance dat.

Orange Finance heeft zojuist haar nieuwe website gelanceerd, www.orangefinance.nl. Hier kunnen ondernemers zelf hun persoonlijke offerte samenstellen en met een druk op de knop vragen zij direct hun financiering aan. Het bedrijfsmiddel is het onderpand, in principe zijn alle rollende bedrijfsmiddelen met een uniek identificatienummer voor 100% te financieren. 
Het acceptatie proces loopt snel, duidelijk en veel vlotter dan bij een traditionele bank.

EEN PERSOONLIJKE BENADERING
De criteria voor acceptatie zijn eenvoudig vergeleken met een bancair krediet. Leasen is mogelijk voor elke bestaande onderneming, zolang de investering in relatie is tot de kasstromen en er geen vreemde dingen aan de hand zijn. Maar Orange Finance denkt ook mee, zodat de onderneming altijd met de beste oplossing en van het passende leasecontract wordt voorzien.

ONAFHANKELIJK
Onno Dunn vervolgt, “Wij zijn bij Orange Finance oprecht geïnteresseerd in de klant, haar onderneming en visie. Zo komen we samen tot maatwerk in een financial lease oplossing. Dat is de persoonlijke service van Orange Finance”.

FLEXIBEL
Wij zijn er voor het MKB en de ZZP’er. Aanvragen verschillen bij ons enorm in omvang, dat is geen enkel probleem. Wij zijn enthousiast bij een kleine aanvraag van een gedreven startend ondernemer en draaien onze hand niet om voor een grote meer complexe aanvraag.

Financial lease scheelt een ondernemer tijd, biedt flexibiliteit en zorgt voor zekerheid in de kostensfeer.

Voor vragen bel: 020 820 44 80 Let op! Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor u bereikbaar.

U wilt teruggebeld worden?
Vul ons contactformulier invullen In.