Auto
Bedrijfsmiddel
X
Bereken hier snel het leasetarief voor uw auto

Financial leasen steeds populairder

Steeds meer bedrijven kiezen voor lease als het gaat om nieuwe investeringen. De leasemarkt van vrachtwagens, machines, grondverzet- en bouwmaterieel, drukpersen en kopieerapparaten is vorig jaar met 21 procent gestegen. De ICT-markt steeg zelfs met 56 procent.

Uit een onderzoek van Oxford Economics in samenwerking met Leaseurope blijkt dat 42,5 procent van de Europese bedrijven gebruikmaakt van lease, tegenover 40,3 procent in 2010. Leasing is hiermee de op een-na-belangrijkste financieringsbron voor bedrijven. Opvallend in het onderzoek is de positie van Nederland. Het aantal bedrijven dat leaset nam hier vorig jaar met 15 procent toe. Ook werden er fors meer leasecontracten afgesloten: 33 procent meer dan het jaar ervoor.

Leasing neemt dus toe in populariteit. Wat zijn voor ondernemers belangrijke redenen om te gaan leasen? Een van de grote voordelen is dat bedrijven hun liquiditeiten niet hoeven aan te spreken, terwijl ze wel direct over nieuw materieel of een nieuw voertuig kunnen beschikken. De financiële positie van een bedrijf hoeft niet te lijden onder de nieuwe investering. In het geval van lease kunnen ondernemers kunnen zich dus blijven richten op wat ze het liefste doen: ondernemen.

Orange Finance biedt eenvoudige en flexibele leaseoplossingen voor ondernemers, zonder tussenkomst van bank of intermediair. Leasen via Orange Finance is snel en persoonlijk: binnen 24 uur zekerheid over uw leaseaanvraag. Bekijk nog meer voordelen van leasen bij Orange Finance.

 

Voor vragen bel: 020 820 44 80 Let op! Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor u bereikbaar.

U wilt teruggebeld worden?
Vul ons contactformulier invullen In.