Auto
Bedrijfsmiddel
X
Bereken hier snel het leasetarief voor uw auto

De voordelen van Financial lease voor uw electrische auto

Nieuwe merken, zoals Tesla, veroveren de markt met electrische auto’s. Maar ook veel bestaande autofabrikanten komen met een electrische auto op de markt. Men wordt zich steeds bewuster van de gunstige effecten van electrisch rijden op ons klimaat en milieu. De opmars lijkt dus niet te stoppen en de verwachting is dat er in 2020 ongeveer 200.000 electrische auto’s rondrijden.

De voordelen
Als u kiest voor electrisch rijden levert dit een aantal voordelen op zoals een lagere bijtelling, geen wegenbelasting en milieu-investeringsaftrek (MIA) voor zakelijke rijders.

We zetten het even op een rijtje:

Geen brandstofkosten
U rijdt uitsluitend op stroom

Lage bijtelling
Voor auto’s met een electromotor (0% CO2 uitstoot) blijft het bijtellingstarief 4%. Kiest u nog dit jaar (2016) voor een plug-in hybride (< 50 gram CO2 per km) dan profiteert u nog 5 jaar van het lage bijtellingstarief van 15%. Dit geld ook bij de aanschaf van een gebruikte plug-in hybride. Milieu-investeringsaftrek
Zakelijke rijders kunnen de aanschaf van een electrische auto gedeeltelijk aftrekken van de nettowinst.

Profiteer dit jaar nog van de fiscale voordelen en investeer op basis van Financial Lease in uw electrische auto. Vraag vandaag nog uw Orange Finance Financial lease offerte aan!

Voor vragen bel: 020 820 44 80 Let op! Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor u bereikbaar.

U wilt teruggebeld worden?
Vul ons contactformulier invullen In.