Auto
Bedrijfsmiddel
X
Bereken hier snel het leasetarief voor uw auto

Bekijk hier de eerste echte Tesla 3 recensie

Zit u nog steeds te twijfelen of u een Tesla Model 3 wilt bestellen? Het is lastig om te voorspellen wanneer je überhaupt zo’n auto krijgt als je er een bestelt, maar er is ook verbazend weinig informatie te vinden over hoe het nu is om zo’n auto te hebben.

Tot nu dan, want de Model 3 Owners Club heeft een fors lange (meer dan een uur) video gemaakt waarin ze laten zien wat je precies te wachten staat als Model 3-eigenaar.

De video gaat in alle detail over de auto, van metingen van de kofferbak tot een softwarecheck tot wat er bij het opladen komt kijken en natuurlijk hoe het is om te rijden in de Model 3. Vooral de interactie met de touchscreen tijdens het rijden krijgt de aandacht, want dat is een aspect waar mensen zich zorgen over maken.

In deze video worden alle relevante vragen voor de berijder wel beantwoord, dus neem even een uurtje en kijk hoe het is om een Model 3 te hebben. Dan is het daarna alleen nog een kwestie van er eentje krijgen…

Bij Orange Finance hebben wij antwoord op alle financial lease mogelijkheden met de Tesla 3, klik hier voor een vrijblijvende offerte

Voor vragen bel: 020 820 44 80 Let op! Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor u bereikbaar.

U wilt teruggebeld worden?
Vul ons contactformulier invullen In.